برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 3470
بازدید دیروز : 335
بازدید هفته : 3879
بازدید ماه : 9347
بازدید کل : 1257495
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
تصویر فوق که دیروز در کربلا گرفته شده است، نوری مالکی نخستوزیر سابق و معاون کنونی رئیسجمهور عراق را نشان میدهد که در میان انبوه میلیونی عزاداران حسینی(ع) دست عزا بر سر میزند و هرولهکنان به زیارت سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام میرود. آمریکا و متحدانش از حمله نظامی به عراق چه در سر پروراندند و اکنون به برکت اسلام و حماسه ماندگار حسینی(ع) با چه نتیجهای روبرو شدهاند؟!... باید به دشمنان بیرونی و دنبالههای داخلی آنها حق داد ! که یقه چاک کنند و با خشم فروخورده از حماسه حسینی(ع) فریاد برآورند که ایهاالناس دوران الگو بودن عاشورا گذشته است! و پیروی از آن «عاقلانه»! نیست! و فرقه انحرافی دستنشانده انگلیس باید هم از طریق تلویزیونهای ماهوارهای اهدایی روباه پیر عربده بکشد که دین را از سیاست جدا کنید! و عاشورای حسینی(ع) را در قمه زدن معرفی و تبلیغ کند!
متن یادداشت حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده معاون سیاسی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با عنوان «سیزدهم آبان، تبلور شعار عاشورایى هیهات منّا الذلّه» به شرح ذیل است:
سیزدهم آبان، روز ملى مبارزه با استبکار جهانى، روزى ماندگار در تاریخ انقلاب عاشورایى ملت بزرگ ایران، روزى پُر پیام براى بشریت تحت ظلم و ستم طاغوتیان و یزیدیان زمان، روز نه فقط فریاد، بلکه مبارزه و اقدام عملى علیه استکبار جهانى؛ سیزدهم آبان، روز تبلور بیدارى و هوشیارى ملت بزرگ ایران و روز فریاد علیه استکبار و تبیین شعار «مرگ بر آمریکا» در فضاى آسمان ایران اسلامى است که امسال مصادف گردیده است با روز عاشوراى حسینى(علیهالسلام)؛ سیزدهم آبان، روح واحد انقلابى و عاشورایى جارى در کالبد سه واقعه عظیم و جاودانه تاریخى یعنى: 1. تبعید حضرت امام راحل عظیمالشأن در سال 1343 به ترکیه و آغاز دوران فراق بین امام و امت وفادارش، 2. کشتار دانشآموزان انقلابى، توسط رژیم طاغوت پهلوى در سال 1357 در جریان شور عاشورایى انقلاب اسلامى و تجلى نقش نونهالان و نوجوانان دانشآموز در متن انقلاب ملت بزرگ ایران، 3. تسخیر لانه جاسوسى آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام(ره)
سردار سرلشکر "محمدعلی جعفری" فرمانده کل سپاه در بازدید از
مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با اشاره به ارتباط مستقیم بین
انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلشده به جمهوری اسلامی ایران، درباره ارتباط سپاه با دفاع مقدس اظهار داشت: همه اعتبار و شخصیت سپاه پاسداران با دفاع مقدس گره خورده است و از سوی دیگر جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران نیز مقطع سرنوشتسازی در تاریخ کشورمان محسوب میشود. وی بر وظایف سپاه پاسداران در خصوص پاسداری از انقلاب اسلامی در هر مرحله آن تأکید کرد و افزود: حفظ انقلاب اسلامی بر اساس مبانی دینی و اعتقادی و التزام به ولایت فقیه مهمترین معیار تشخیص سره از ناسره در نیروهای انقلاب است، بر این اساس "رهبری" معیار حقبودن راهی است که طی میکنیم، به عبارت دیگر ولیفقیه است که انقلاب و اصول آن را تعریف میکند.
سرلشکر جعفری، واژه دفاع مقدس را برگرفته از مبانی دینی و اعتقادی اسلامی خواند و بیان داشت: اینکه چرا جنگ ما دفاع مقدس نام گرفته به این دلیل است که نوع دفاع ما در جنگ تحمیلی به معارف دینی اسلام متصل بود. وی با اشاره به کم و کاستهای موجود در گروههای مطالعاتی مرکز اسناد و تحقیقات، خواهان توجه بیشتر به موضوع معارف دفاع مقدس شد و افزود: معارف دفاع مقدس باید بهعنوان مهمترین تجربیات جنگ به نسل جدید و آینده منتقل شود. فرمانده کل سپاه، معارف جنگ را در سطح مدیریت جنگ و جبههها مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: آنچه اکنون بیشتر از همه برای جامعه لازم است، حالتها، روشها و منشهایی است که جنگ و جبهه را به شکل خاصی اداره و مدیریت کرد لذا بایستی این روش مدیریتی، رهبری و فرماندهی و همچنین نقش مبانی دینی و اعتقادی، معنوی و ایمانی مورد واکاوی قرار گیرد تا تجربیات جنگ بهصورت عملی به نسل جدید منتقل شود. در این بازدید رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس نیز با ارائه گزارشی از وضعیت موجود مرکز، گروههای مطالعاتی و حیطه کاری آنها و همچنین اقدامات انجامشده و اقدامات آتی مرکز، مطالبی را بیان کرد.
پس سردار اگر به این نتیجه رسیدید به وصیت امام عمل کنید و نگذارید پیشکسوتان جهاد و شهادت له بشن !!!!
حجتالاسلام "حمید رسایی" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که صبح امروز شنبه در دادگاه انقلاب تهران آغاز شده بود، پس از خروج از دادگاه پیرامون علت حضورش در دادگاه به خبرنگاران گفت: من امروز نامهای را که ۱۱۰ تن از نمایندگان مجلس پیرامون پرونده مهدی هاشمی امضاء کرده بودند تحویل قاضی محترم پرونده دادم، چون نامه خطاب به وی بود.
وی ادامه داد: قطعاً ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی پرونده مهدی هاشمی و فشارهایی که در خصوص این پرونده به دستگاه قضا وارد میشود را رصد میکنیم.
رسایی با اشاره به تشکیل کمیتهای در مجلس شورای اسلامی برای رصد پرونده مهدی هاشمی اظهار داشت: همانطور که دادستان کل کشور بارها اذعان کرده است فشارهایی از سوی افراد و دستگاههایی به قوه قضائیه در خصوص پرونده مهدی هاشمی وارد میشود که طبیعی است مجلس در این خصوص باید وظیفه نظارتی خود را انجام دهد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در ادامه در پاسخ به سوالی پیرامون اظهارات وکیل مهدی هاشمی مبنی بر برگزاری یک مناظره تلویزیونی بیان داشت: مناظره چیز خوبی است و من در این مورد اعلام آمادگی میکنم، اما نه با وکلای مهدی هاشمی، بلکه حاضرم با خود مهدی هاشمی مناظره کنم.
وی ادامه داد: وکلا بابت هر قدمی که در هر پرونده بر میدارند، حق الوکاله میگیرند، بنابراین طبیعی است که بازارگرمی کنند، به خصوص در رابطه با پروندهای که ۱۰ میلیارد تومان مقدار وثیقهاش است. رسایی در پایان به صورت کنایه آمیز به نحوه ورود مهدی هاشمی به جلسات دادگاه اعتراض کرد و افزود: هیچ مجرم عادی با ماشین به صورت ویژه وارد دادگاه نمیشود، ولی ما شاهدیم که بعضی افراد که در روزهای اول مانند سایر متهمین از درب اصلی وارد دادگاه میشدند، امروز به صورت ویژه وارد دادگاه میشوند و این امر نشان میدهد که آنها از مواجهه با افکار عمومی هراس دارند.
بعد از مرگ معاویه در سال 60 هجری، از طرف حکومت نامه ای به دست حاکم مدینه رسید مبنی بر بیعت گرفتن از امام حسین علیه السّلام برای خلافت یزید بن معاویه. این دستور قطعی بود، امام یا باید بیعت می کرد و یا کشته می شد، زیرا به سبب شخصیّت برجسته امام حسین علیه السّلام هم به لحاظ نَسَبی که نواده رسول الله صلّی الله علیه و آله است و هم به لحاظ فضائل بَرین که فردی شاخص در جامعه است، امکان ندارد ایشان زنده باشند ولی با یزید بن معاویه، بیعت نکنند. به بیان منطقی، زنده بودن امام و بیعت نکردن با یزید بن معاویه، "مانعة الجمع" است؛1 بیعت نکردن امام با یزید بن معاویه، مایه کاهش اعتبار خلافت وی و یا حتی سبب از بین رفتن مشروعیّت حکومت می باشد. برای همین، اگر امام علیه السّلام می خواهد زنده بماند، باید با یزید بن معاویه بیعت کند یعنی خلافت او را بپذیرد.
حجتالاسلام حمید رسایی نیز پیش از آغاز جلسه محاکمه مهدی هاشمی، در دادگاه انقلاب حاضر شد.
جلسه محاکمه مهدی هاشمی رفسنجانی در حالی قرار است امروز در دادگاه انقلاب تهران آغاز شود که حجتالاسلام حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این مجتمع قضایی حضور یافت.
در حالی که رسایی پیش از ورود دادگاه هیچ صحبتی با خبرنگاران نکرد و گفتوگوی خود را به بعد از خروج از دادگاه موکول کرد، سیدمحمود علیزاده طباطبایی وکیل مهدی هاشمی، حضور این نماینده مجلس در دادگاه انقلاب را با دادگاه مهدی هاشمی بیربط دانست ولی اذعان کرد که در دادسرای انقلاب بابت اظهارات رسایی درباره این پرونده شکایت کرده است.
همه میروند عزاداری این خاندان دادگاه تا شاید بخشی از ...
این وصف، درباره امام حسین(ع) چنین آمده است: «وصل علی
الحسین المظلوم، الشهید الرشید، قتیل العبرات و ....»«و درود
فرست بر حسین مظلوم، شهید رشید،کشته شده اشکها و...» [1]
در پاسخ باید گفت: «العبرات» از عبره است یعنی گریهای که از سینه بیرون آید و کنایه از کسی است که با یادآوری مطلب و یا شخصی بغض گلویش را میگیرد و چشمانش اشک آلود میشود و مراد از اینکه امام حسین(ع) کشته شده اشکهاست این است که هر انسان آگاهی امام حسین(ع) و واقعه عاشورا را یاد کند، چشمانش اشکآلود میشود. شهیدی که هم یادش گریهآور است و هم اشک ریختن در سوگ او ثواب دارد و موجب احیای اهداف عاشورا میشود و امامان(ع) نیز توصیه فراوان بر عزاداری و گریستن بر مصیبتهای آن حضرت داشتهاند. امام حسین(ع) میفرمایند: من کشته شده اشکهایم. [2] و باز فرمود: من کشته شده اشکم و هیچ مومنی مرا یاد نمیکند مگر آن که گریه کرده و بغض گلویش را بگیرد و اشک در چشمانش میآید. [3] و امام صادق(ع) فرمود: کشته اشک یعنی هیچ مومنی او را یاد نمیکند مگر گریه کند. [4] بنابراین مراد از کشته شده اشکها یعنی به خاطر اهداف بزرگ و متعالی که امام داشتند و عدهای نگذاشتند این اهداف در جامعه عملی شود و آن حضرت را شهید کردند بر ملتهای آزاده چنان این غم و اندوه سنگین است که همواره بر آن حضرت اشک میریزند و حسین(ع) کشته شدهای است که اشکها در یاد او سرازیر است. منابع [1]. ابن طاوس، رضی الدین، اقبال الاعمال، بیجا، مکتب الاعلام الاسلامی، اول، 1416 هـ.ق، ج3، ص342. [2]. قمی، شیخ عباس، منتهی الامال، بیجا، هجرت، ج1، ص538. [3]. شیخ صدوق، الامالی، قم، موسسه بعثت، اول، 1417 هـ .ق، ص200. [4]. نوری، حسین، مستدرک الوسائل، قم، ال البیت، دوم، 1408هـ .ق، ج10، ص318.
جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا، در کنفرانسی در واشنگتن به میزبانی نشریه آتلانتیک مدعی شد: ایران چهار "مسیر برای رسیدن به سلاح هستهای" دارد. او در توضیح این ادعا، به تاسیسات فردو، تاسیسات نطنز، رآکتور آبسنگین اراک و همچنین "فعالیتهای پنهانی"(!) اشاره کرد.
وزیر خارجه آمریکا ادعا کرده است که هدف غرب در مذاکرات، ایجاد فاصله در هر چهار مسیر نامبرده است به نحوی که اگر ایران برای تولید سلاح اتمی تلاش کند، غرب یک سال فرصت داشته باشد به آن واکنش نشان دهد.
کری گفت در هفتههای آینده که هفته هایی سرنوشت ساز است، معلوم میشود که آیا ایران میتواند تصمیمهای دشوار بگیرد یا نه.
وزیر خارجه آمریکا از پاسخ به سئوالی درباره احتمال دستیابی به این توافق سر باز زده، اما هشدار داده که هر توافقی در این زمینه باید با آگاهی و بر اساس واقعیت باشد.
وی گفت: این تصمیم نباید تصمیمی ایدئولوژیک یا سیاسی باشد بلکه باید بر اساس واقعیات اتخاذ شود.
جان کری در نهایت این ادعای مقامات آمریکا را تکرار کرده که "عدم توافق بهتر از یک توافق بد است".
ایران و کشورهای ۱+۵ کمتر از چهار هفته دیگر فرصت دارند تا در چارچوب توافق اولیه ژنو، به یک توافق جامع و بلندمدت برسند.
بعد از توافق اولیه در ژنو، ایران و شش قدرت جهانی حدود یک سال است که برای یک توافق جامع و بلندمدت، مذاکره میکنند.
ایران و شش قدرت جهانی پیشتر در موعد اولیه به نتیجه نرسیدند و این شد که مهلت این مذاکرات را تا ۲۳ نوامبر، ۳ آذر، تمدید کردند.
میزان غنیسازی اورانیوم و نحوه لغو تحریمها، مهمترین موارد اختلاف طرفهای مذاکره اعلام شده است.
غرب و اسرائیل، در دو دهه اخیر درباره اهداف برنامه هستهای ایران فرافکنی داشتهاند. ایران همواره این ابهامها را رد کرده و گفته است که در پی تولید برق و دیگر استفادههای صلحآمیز از فناوری هستهای است.